Videoblogg: tuffa magövningar

Postat på

Idag filmade jag två riktigt tuffa magövningar på gymet. Den första aktiverar främst de raka magmusklerna men även en hel del höftböjarna, den andra aktiverar framför allt de sneda musklerna, korsetten. Rotationsövningar som denna är perfekta för dig som vill stärka upp hela din bål, förbättra din hållning och även träna upp din balans. Även axlarna får en del statisk träning.

Börja gärna utan hantel/medicinboll för att bana in rörelsen innan du börjar lägga på mer vikt. Lycka till!

Tänk på att pressa upp höften mot taket i denna övning och rotera så långt ut åt varje håll som din bålstyrka klarar av. Slappna av i nacken.

Här hittar du alla filmer jag har gjort, ifall länkarna ovan inte fungerar. Om du vill se filmerna från mobilen behöver du ladda ner Videofy me-appen.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.