Videoblogg: Hamstring runner i TRX

Postat på

Solen steker lika mycket idag som igår och i förrgår och jag njuter i fulla drag. Det där med att vara ledig var ju inte så jobbigt som jag trott, än så länge är jag inte ett dugg rastlös. Å andra sidan roar jag mig ganska bra med icke-arbetsrelaterade grejer. Som att fixa i trädgården, fynda loppisgrejor och måla möbler.

När det är såhär varmt är det inte roligt att gå till gymet. Där inne är det varmt och kvavt och det känns som slöseri med tid att missa ljuset och värmen, i alla fall för oss soldyrkare. Därför är uteträning det bästa alternativet nu, om du frågar mig. Här om dagen filmade jag en härlig övning för baksida lår. En TRX kan du hänga upp i ett träd eller en mattställning om du har i närheten. Annars finns det också väggfästen som du kan haka över en dörr.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.