Videoblog- bålfavoriter just nu

Postat på

Eftersom jag tränar bålen så mycket nuförtiden så tröttnar jag ganska snabbt på mina magövningar. Jag vill inte köra samma varje gång utan angripa magen och ryggen från olika vinklar hela tiden. Därför försöker jag hela tiden hitta nya övningar, nya positioner eller bara nya redskap att använda för att göra min magträning tuffare och tuffare, roligare och roligare.

Nedan ser ni två nyfunna favoriter. Jag körde den första med min mammagrupp i lördags, mycket uppskattat (läs mycket stånk och stön) och den andra körde jag på veckans uteträningspass. De kompletterar varandra väldigt bra.

Båda är väldigt tuffa och kräver stark bål. Plankövningen kräver att du håller kroppen helt rak. Så fort rumpan kommer efter så försvinner hela utmaningen.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.