Vårkänslor

Postat på

Ja jag vet att det inte ens är nytt år än men det känns i kroppen. Vi går mot ljusare tider sen ungefär en vecka. Att solen strålat sådär härligt mot den krispiga och kyliga luften gör ju inte saken sämre.

Jag är verkligen som tokig i de här soliga dagarna. Även om de än så länge hör vintern till så lovar de i alla fall att det går åt rätt håll och herre gud vad jag längtar! Vinter och snö har sin tjusning men det spritter i kroppen när jag tänker på våren, ljum morgonlöpning och kortärmat. Idag tillåter jag mig att känna vårkänslor!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.