Vad fan är det som händer?

Postat på

Jag upphör aldrig att förundras över kroppen och dess beteende. Den imponerar på mig dagligen och jag undrar om jag nånsin kommer att förstå mig på den helt.

Ni undrar förstås vad jag svamlar om, men jag är helt endorfinhög just nu så det blir kanske lite svamligt att förklara.

Jag har just varit ute och promenerat i över en timme. En timme! Det häftiga med det, ja det förstår ni som följer bloggen troget. Jag har ju haft foglossningarna från helvetet och knappt kunnat gå till brevlådan de sista veckorna. Men så i förrgår gick jag en halvtimme, och igår en halvtimme igen. Kändes stelt men okej. I morse kände jag mig nästan smärtfri och när jag kom iväg på dagens planerade halvtimme så kändes det så bra att jag fortsatte gå och inte kom hem igen förrän över en timme senare.

Helt förundrad, och helt smärtfri.

Jag vet ju egentligen vad det beror på.

Bebisen har helt enkelt fixerat sig nu, vilket ger stabilitet till bäckenet och minskar de rörelser som annars skapar smärta i fogarna. Jag visste ju att det kunde innebära att smärtan minskade men jag hade aldrig kunnat ana att skillnaden skulle vara så dramatisk. Jag minns inte ens när jag kunde gå en timme utan smärta senast, det var många veckor sedan.

Coolt var det i alla fall, och jag njöt verkligen av att kunna fokusera på naturen omkring mig, snön som föll från himlen och den friska klara luften. Det var en underbar dag att få komma ut och njuta av. Och ska det vara såhär, ja då kan jag nog klara av att vara gravid någon vecka till!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.