Umeå

Postat på

Nu är vi äntligen hemma i Umeå, efter några veckors längtan. Jag tycker att jag hanterar det här med att bo 100 mil från min familj ganska bra men veckorna innan hemresa är alltid jobbiga, då längtar jag massor!

Med E flyger vi alltid, jag har inte ens tänkt tanken att ta 14 h nattåg med henne, så roligt behöver vi inte ha. Hon har flugit hit fyra gånger redan, första gången var hon bara en månad. Igår kunde hon själv krypa och promenera omkring på flygplatsen för första gången, min lilla globetrotter. Nu ska vi bara se till att den lilla snö som finns här stannar kvar en vecka till så vi kan åka pulka med kusinerna. Lite skidor hade varit trevligt att hinna med också.

Jag har ovanligt lite planerat den här veckan. Onlinekunderna hänger ju med precis som vanligt överallt jag åker men väl här på plats har jag egentligen bara två jobbrelaterade saker. En föreläsning och workshop nästa vecka och en konsultation och träningsrådgivning med en tjej under denna vecka. Ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är lite roligt- jag reser 100 mil hemifrån men har ändå uppdrag dit jag kommer.

Rikstäckande fitnesscoach till er tjänst!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.