Testat mirakelnudlar

Postat på

Jag fick hem en laddning med mirakelnudlar från Sportkost tidigare i veckan. Eftersom jag är glutenallergiker så passar det mig utmärkt, jag äter ju inte vanlig pasta och ibland tröttnar jag på risnudlar.

Anyway, jag lagade till en första portion till lunchen idag. Superenkelt att fixa, jag blev förvånad när jag läste på förpackningen att de bara behövde kokas i en minut. Snabbmat!

Till nudlarna hade jag den köttfärssås vi lagade till middag igår. Då åt jag den med annat tillbehör, med betydligt högre energiinnehåll, men jag blev faktiskt lika mätt idag som igår. Fascinerande!
Som ni ser har nudlarna ett väldigt lågt energiinnehåll. De är därför perfekta för den som går på tävlingsdiet (jag coachar ju en hel hög med fitnesstävlande som dietar inför sina tävlingar) och behöver hålla igen på energin men ändå är sugen på pasta (vilket man oftast är när man går på diet…). För oss som inte är på diet funkar de ändå eftersom de är både goda och mättande.

Jag tänkte svänga ihop några bra recept med dessa framöver, för er som behöver tips på nyttig och snabb mat. Håll utkik och kom gärna med önskemål om det är något ni skulle vilja ha tips om i receptväg!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.