Terrängrunda

Postat på

Dagens träning blev en knapp timmes terränglöpning i Fåle med delar av min löpgrupp. Jag hade efterfrågat riktig terräng ”med stigar och rötter och sån skit” och det fick jag också. Helt underbar natur! Det fina med att springa i skogen är att man glömmer att man springer, dvs blir trött. Det trista är att man har så fullt upp med att stå på benen att man inte riktigt hinner njuta av naturen, blicken är mest klistrad vid marken.

Kroppen kändes pigg och stark trots att jag bara fått fem timmars sömn i natt. Att det regnade kände vi inte av alls, sånt stör ju bara innan man kommer igång, sen är det bara skönt!

Jag försökte fota lite bilder till ett projekt jag håller på med efter passet men tyvärr hann det bli för mörkt så det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. De får hamna här i bloggen istället då så gör jag ett nytt försök en annan dag.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.