Teamträff dag två och en nästan tvåmilare

Postat på

Hur jag mår efter gårdagens träningspass? Jodå, tackar som frågar! Träningsvärken i magen är så massiv att jag vill strypa varenda en som försöker skämta med mig, jag kan nämligen inte skratta utan att samtidigt fälla en tår. Det gör ont från revbenen ner till skrevet och ut åt sidorna nästan hela vägen runt! Ont! Sa jag att det gör ont?!

I övrigt mår jag fint, faktiskt.

Idag har vi hängt på Nordic wellness Almedal hela dagen, poseringsträning och t-walk för hela slanten, roligt men svårt tror jag de flesta tyckte. Och det är svårt! Tjejerna på scenen ser väldigt avslappnade ut men skenet bedrar, tror mig, efter en tävling har du oftast träningsvärk i nästan hela kroppen!

Några timmars övande och sedan var det dags för mig att hoppa i bilen för att möta upp tjejmaralöparna och ett gäng andra tjejer och springa broarna runt. Vi siktade på en halvmara och trots att jag tyckte att vi i princip följde Göteborgsvarvets bana hela vägen så stannade klockan ”bara” på 19,5 km. Vi nöjde oss där, att rusa runt heden 584 varv kändes inte så lockande, även om solen strålade och det var himla fint löparväder.

Min kropp var inte alls laddad för löpning idag. Eller på sätt och vis var den det för trots att jag hade vagnen med mig hela vägen (fick dock putthjälp andra milen) så kändes andningen lätt och kroppen pigg. Dock började mitt högra knä ömma redan efter en mil och det blev sedan värre och värre. Nu efteråt är det alldeles ömt och lite svullet. Jäkla knäelände, jag har haft problem med det i tre år nu, varit till typ fem olika läkare, testat att löpvila i sex (!) månader och problemet finns ändå kvar. Gissa om jag börjar vara lite lätt trött?

Här kommer i alla fall några bilder från en späckad men fantastiskt rolig dag!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.