Sugen på nya träningskläder?

Postat på

Träningskläder kan man egentligen aldrig få för mycket av. Senast igår stod jag och pratade med min kollega och konstaterade att jag nog behöver en ny sport-bh, ett par korta tights och ett snyggt linne till våren. Inte för att jag har någon direkt brist på dem, utan för att de jag kollat ut var så himla snygga. Variation förnöjer!

Nelly.com tipsade mig idag om att de nu satsar extra på just träningskläder för tjejer. I deras utbud syns bland annat Casall, Nike, Adidas och Craft, och sorteringen täcker såväl running som indoor och yoga. Jag måste ärligt säga att jag blir riktigt köpsugen, trots att jag jobbar i en butik sprängfylld av träningskläder!

Just nu är det dessutom fraktfritt att beställa!

Klicka på bilden för att komma till webshopen

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.