Storkok

Postat på

Eftersom jag tycks ha oceaner av tid just nu, föräldraledig utan bebis, så bestämde jag mig för att laga mat som tog lite längre tid igår kväll. Jag tog fram ett kilo innanlår ur frysen (vi köper vårt kött från Sjuhärads kött, så det kommer från kor i närheten som haft ett bra liv- jag är ett stort fan av närproducerat!) och googlade sedan fram vad man kunde göra med just innanlår- Föll för ett recept på Sjömansbiff så det fick det bli. Och massor av mat blev det!

Receptet kan ni se här, det tog sin tid att skära allt, både kött, potatis och lök, men sen skötte sig grytan själv som det så fint heter. Hade det varit i normala fall så hade jag tagit ett glas rött medan jag väntade (så det tycker jag ni ska göra när ni testlagar den!) men nu nöjde jag mig med att kolla lite på TV och catcha up med sambon om hur hans dag varit.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.