Same same but different

Postat på

Jag går mycket på känsla när det gäller min löpning just nu. 4 pass i veckan, två distans och två kvalitet men mer specifikt än så har jag inte planerat. Förra veckan blev det 10*400 meter och snabbdistans som kvalitetspass, och det kändes väldigt bra.

Den här veckan har börjat med ett ganska snabbt distanspass, betydligt snabbare än planerat men med en så himla lätt känsla i kroppen. Benen bara gick så jag lät dem hållas, det är en grym känsla att kunna köra på så pass bra två dagar efter ett av de tuffaste passen nånsin så jag var glad och upprymd när jag kom hem.

Igår blev det backintervaller. En sån där backe som jag svurit på att aldrig springa intervaller i eftersom den är tillräckligt tuff att ta sig uppför bara en gång när jag passerar den på någon runda. Igår ropade den dock på mig och kändes så himla lockande så jag kunde inte låta bli. En riktigt brant backe, dessutom med grus (ni vet att jag hatar grus!) krävde massor av teknik och benstyrka så trots ett ganska blygsamt tempo var jag rejält trött och nöjd efteråt.

Två pass, två dagar, två syften. Ett kvalitetspass återstår innan Hässelbyloppet och jag tror mig veta vad det blir. Vi får se om jag hinner ångra mig innan helgen.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.