Revansch

Postat på

Tror ni mig om jag säger att det faktiskt blev ett löppass ikväll i alla fall till slut? Det blev det.

Jag läste igenom mitt blogginlägg och insåg hur löjligt det faktiskt lät, okej att nattningen tog lite längre tid än planerat men so what? Hur skulle det gå om man lät minsta lilla hinder komma i vägen för ens planer?

Jag satt vid datorn och tittade på klockan som visade kvart över nio. Jag insåg att jag hade två val.

1. Gå ner och glo på tv en timme och vara en surkärring. Gå och lägga mig, fortfarande som en surkärring. Vakna imorgon, förmodligen lika mycket surkärring.

2. Byta om, springa en sväng, duscha och sen landa i soffan som en glad prick. Inom en timme.

Enkelt val.

40 minuter löpning i en perfekt sommarkväll. Fullmåne. Frisk luft. Pigga ben. Och hur gick det med jordgubbarna då?

Jodå, de smakade fantastiskt. Men inte med glass, det suget försvann i takt med att frustrationen rann av. Precis som det brukar.

Kvällslöpning

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.