Relax and reload

Postat på

Jag är äntligen frisk och kry igen. Så himla skönt att känna hunger, vara sugen på mat och faktiskt längta efter träning! Sånt man tar förgivet i vanliga fall men som nu känns som überlyx. Jag har inte vågat mig tillbaka till gymmet än dock, dels känner jag mig fortfarande ganska svag efter att i princip inte fått i mig nåt på två dygn och sen bara lite lite i taget, dels vill jag inte riskera att smitta någon. 48-timmarsregeln gäller och jag önskar ingen att få magsjuka så det håller jag stenhårt på. Imorgon kör jag dock för fullt igen!

En helg utan träning fyller jag istället ganska lätt med andra saker. Samvaro med familjen, avkoppling, oförskämda mängder te. Många timmar i vår nya (fast väldigt gamla) soffa som sambon var och hämtade tidigare i veckan. Älskar den! Dessutom planerar jag för en föreläsning jag ska ha om några veckor. Planterar om blommor hinner jag också med. Himla trist men väldigt skönt när det är gjort. Och sen pussas jag en hel del. Nu när jag vågar göra det utan smittorisk igen.

Sköna söndag.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.