Ofrivillig vila

Postat på

Idag har jag inte gjort många knop. Jag kände redan igår att jag började få ont i halsen och fram emot kvällen var jag både trött, snorig och lite hes. En stor kopp te fick avsluta julaftonen men tyvärr var det värre i morse så jag har spenderat större delen av dagen i soffan.

Vi åkte iväg en kort sväng för att hyra ett lass med filmer och handla lite middagsingredienser så vi kan roa oss under kvällen. Sambon har träningsvärk i precis hela kroppen efter en tuff vecka med många bra pass i gymet så han mår också bra av en vilodag. Lite avundsjuk är jag, det var ett tag sedan jag tränade så hårt att jag var alldeles knäckt. Jag har dock en känsla av att jag kommer få mig ett sånt träningspass inom en ganska snar framtid. Imorgon är det enligt uträkningarna vårt beräknade förlossningsdatum så inom en vecka eller så bör det ju vara igång. Spännande!

Gårdagens juloutfit.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.