Nyårstankar och tidig träning

Postat på

Jag klämde in lite jobb i Göteborg igår, sådär mitt i alla helgdagar. Januari är ju en ganska fullbokad månad för oss som jobbar med träning så det gäller att ta vara på varje arbetsdag maximalt. Förra året skrev jag ett inlägg om det här med nyårslöften och varför vi hånar alla nya på gymmen i januari. I år har jag skrivit en artikel på samma tema till gymmets hemsida. Lite inspiration kanske för dig som satsar på att må bättre och ta hand om din kropp och hälsa under detta år? Heja dig, jag tror på dig!!

Själv tänker jag nog inte ha något nyårslöfte i år, för första gången på länge. Jag har haft så himla många bra löften- bara träna sånt jag tycker är roligt, äta mer ekologiskt, äta mer vegetariskt, ägna en helg i månaden åt familjen, osv osv. Men i år kan jag inte komma på en enda sak jag skulle vilja lova? Jag är ju så himla nöjd som det är! Vi får se, poletten kanske trillar ner här nån dag ändå.

Något jag inte behöver lova för att hålla det är i alla fall att träna, där är motivationen starkare än nånsin. I morse drog jag av ett riktigt tungt benpass klockan 06.30 följt av en timmes repetition av framtida gruppträningspass och trots den tidiga timmen så lyckades jag leverera ett riktigt tungt pass. Jag var så himla imponerad av mig själv! Tänk vad mycket som sitter i huvudet va, bara vi har bestämt oss, och tycker det är roligt, då finns det liksom inga hinder! Sambon trodde nog jag skojade när jag traskade ut ur sovrummet kvart i sex men nej, jag tyckte inte det var ett dugg jobbigt! Det kändes också väldigt skönt att få köra igenom det pass jag håller på öva in och känna att jo, koreografin sitter nu. På onsdag är det ju premiär, så spännande!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.