Nu är anmälan öppen

Postat på

Ni som följer bloggen vet vid det här laget allt om tjejmarathon. Ni vet att vi gör det ideellt och att vi samlar galet mycket pengar till människor som verkligen behöver det. Ni vet att det nästa år kommer vara öppet för både tjejer och killar och att loppet går av stapeln den 29 juni.

Det ni kanske inte vet är att anmälan öppnade vid årsskiftet, dvs i natt klockan 24.00. Jag kan berätta att platserna går åt i rasande fart och vi tar bara 100 deltagare.

Så om du tänkt på att anmäla dig men inte riktigt bestämt dig, fundera inte för länge. Då riskerar du att missa en av de häftigaste och mest välgörande upplevelserna i ditt liv.

Allt du behöver veta hittar du på tjejmarathons blogg.

Välkommen!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.