Mycket vill ha mer

Postat på

Det står mängdvecka på mitt schema. Kring 50 kilometer ska inkasseras, samt styrka och rörlighetsträning. Återhämtningsveckan är över, och jag har full tillåtelse att gasa på.

Trots att jag kanske borde vara nöjd med att få springa så pass mycket så känner jag mig ivrigare än på länge. Helst skulle jag springa tio mil, spinna en timme varje dag och avsluta detta med ett par riktiga mastodontpass i gymet. Jag vill ha maximalt av allt!!

Ikväll står det kettlebells på schemat, min egen klass. Jag har planerat för ett pass med ganska mycket armar, axlar och mage, men som vanligt med kettlebells så får ryggen och benen jobba också. Jag ser fram emot passet, men har lite svårt vid att acceptera att det bara blir en halvtimmes träning idag då. Kanske får jag ta ett par steg på bandet efteråt?

Hur som helst kan jag knappt vänta tills kvällen. Ge mig träning- nu!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.