Mellandagsrea

Postat på

Precis som vanligt så drar nu alla reor efter julen igång. Jag fick mail från Sportamore redan igår morse om att de nu reade massor av varor till 40 % rabatt, och även Sportkosts rea har dragit igång.

Jag är på jakt efter ett par riktiga vinterkängor men hittade inga hos Sportamore som var rätt både i pris, färg och modell så jag avvaktar lite. Istället har jag idag varit en sväng in till stan och försökt hitta skor, men ingen lycka där heller. Med regnet ösandes ner utanför fönstret kan kanske behovet av vinterskor kännas lite avlägset men jag hoppas ju att vi inte sett den sista snön för i år ännu.

Däremot fick sambon med sig nya vinterskor hem, och vi köpte dessutom en ny matberedare/blender/mixer då den vi har nu är strömförande ibland. Inte så lyckat kanske…

Jag gör nog ett nytt försök på fredag, om jag fortfarande är i shoppingbart skick då. Skor måste jag ju ha!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.