Mammaträning- ny grupp startar 31 mars

Postat på

Jag vet att många av er som läser den här bloggen inte bor i närheten av mig. Jag vet också att många av er inte är ett dugg intresserade av mammaträning. Men sen vet jag att det finns många som faktiskt bor här omkring som läser, och många av er tränar på det gym där jag jobbar. Så ni får helt enkelt sålla lite i inläggen och läsa det som berör just er. Dagens inlägg berör framförallt mammor boendes i området runt omkring Länghem.

Den 31 mars startar jag upp min fjärde mammagrupp. Precis som tidigare så ligger fokus på att stärka upp kroppen efter graviditet och förlossning och vi går igenom såväl styrka som stabilitet, rörlighet och balans, faktorer som alla påverkas av en graviditet. Vi lär oss vilka övningar som är lämpliga tiden efter förlossning, hur du själv kan kontrollera om du har en magmuskeldelning, hur du ska tänka kring progression i träningen och vad som är viktigast att fokusera på. Träningen stärker mage, rygg, rumpa och baksida lår i huvudsak, områden som behöver extra kärlek efter att du burit och fött ett barn.

Kursen pågår under 5 tillfällen, måndagar 19.15-20.15

Startdatum är 31 mars

Den passar alla som fått barn, även för länge sedan, men du bör inte ha fått senare än för 6 veckor sen och genomgått efterkontrollen hos barnmorskan.

Kostnad 395 kr

Anmälan sker till [email protected]

Avbokning senast en vecka innan kursstart.

OBS! Först till kvarn, max 10 platser!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.