Julklappserbjudande till mina läsare

Postat på

Även fast julen känns avlägsen ännu så går det snabbare än vi tror innan den är här. I år sägs det att sportprylar kommer att vara hett under granen och jag tror det ligger helt i tiden.

Träning är trendigt!

Från och med denna vecka kommer jag att ha ett julklappserbjudande till klienter och bloggläsare varje vecka. Erbjudandet kommer endast att synas i mitt nyhetsbrev som utkommer varje fredag. Det kommer ett nytt erbjudande varje vecka och de är alla giltiga hela vägen fram till jul. Det kommer att vara allt från billigare personlig träning till kostrådgivningar och kettlebells- kurser. Kanske är det till och med så att det kan lottas ut några gratisplatser på vårens kurser…

Missa inte detta!

Allt du behöver göra för att ta del av alla erbjudanden är att signa upp dig för mitt nyhetsbrev. Det gör du genom att skicka ett mail till mig på [email protected] och skriva ”nyhetsbrev” i ämnesraden.

Första erbjudandet kommer redan imorgon!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.