#julfys

Postat på

Jag börjar alltid julafton med träning, sen många år tillbaka. Förra året blev det löpning med sambon och hans syster, året innan sprang jag hemma i Norrland i -25 grader. Sjukt kallt men sjukt värt!

I år vågade jag inte planera träningen utan bestämde mig för att gå på dagsformen. Jag visste ju inte ens om vi skulle vara hemma eller på väg att bli föräldrar. Men hemma är vi och därför blev det en timme i gymet i morse. Efter julgröten med skinkmacka. Satt som en smäck, både gröten och träningen.

Men nu tar vi lite #julmys på det va!?

GOD JUL PÅ ER!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.