Grå måndag

Postat på

Idag tänkte jag faktiskt tanken att det kanske inte kommer nån snö i år? Det är ju snart mitten av januari (nåja, om en vecka) och vi har omkring fem plusgrader dygnet runt. Jag tror gräset växer vissa dagar till och med. Det är ju katastrof! Igår såg jag i alla fall solen för första gången på några veckor och idag kikade den fram en stund igen. Det hade varit fint om den ville värma oss lite så den här värdelösa vintern i alla fall skulle kännas lite mindre grå.

Jag har bokat en resa hem till Umeå om några veckor men det hjälper inte direkt, de har ju ingen snö där heller. Jag är liksom inte snögalen deluxe, men jag gillar att det blir ljusare och friskare i luften. Om jag tittar ut nu så kan jag egentligen inte avgöra om det är mars, oktober eller kanske en ruggig junidag?

Jag säger som Sverker. Ska det va så??

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.