Fredagssurr

Postat på

Idag blir det ingen fredagsfys för mig. Det blir en fredag fylld med städning, handling, blomvattning, gardinbyte och busmys. Med stjärnan såklart. Jag laddar också upp för intervaller imorgon. Sista tuffa passet. Ikväll ska vi dessutom packa goodie bags till söndagens brottarfys. Det kommer bli rejäla påsar som sportkost, mxdc, beef jerky mfl är med och bidrar till. Lyxigt!

Fylla goodie bags och dricka rose. Det känns som en lagom fredag för en tränade morsa i sina bästa år.

På tal om fredag. Det är visst kanelbullens dag idag. Sånt går en glutenallergiker helt förbi. Jag plockade på mig morötter, riskakor, havregryn och nötter istället i affären. Lite naturgodis också såklart.

Och på tal om morsa då. Det där barnet. Hon somnade för två timmar sen när jag kom fram till affären. Hon sover än. Jag vill inte väcka henne eftersom hon bara sov en halvtimme på förmiddagen och jag gärna slipper en övertrött monsterbebis ikväll. Så här sitter jag. På en bänk i solen och dricker pepsi max. Och äter nötter. Och är kissnödig sen ungefär en timme.

Nåja, vi kommer nog hem så småningom. Ingen stress, jag är ju mammaledig. Och har både mail och facebook i mobilen.

Ska vi ta en ”på tal om det” till? Ja det gör vi. Jag hörde på Malou i morse att barn som äter hemlagat, inte leker med plast och lever ett avstressat liv löper mycket mindre risk att drabbas av allergier. Det är ju det jag säger. #countrylife ftw!

Trevlig helg på er!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.