Första semesterdagen

Postat på

Min semester hade inte kunnat börja bättre! 27 grader varmt och en helt fantastisk dag. Drog dessutom till med årets bästa löppass i morse, innan frukost. 12 kilometer där jag först värmde upp två, sedan sprang sex kilometer snabbdistans omkring 5 min/km med hur lätt känsla som helst i kroppen, därefter en kilometer mellanspel innan jag avslutade med tre intervaller på 500 meter styck, första i 4.26-tempo, nästa i 4.22 och sista i 4.10-fart. Även där hade jag kunnat ösa på fler, längre, hårdare. Jag var oövervinnerlig!

Efter en god frukost åkte vi iväg för lite loppisbesök, medeltidsdagar med marknad, lunch på vackra Hofsnäs Herrgård och en skön promenad i skogen. Jag har avslutat eftermiddagen med att plantera blommor, vattna, pyssla på altanen och sola. Nu väntar god middag utomhus, ikväll grillar vi entrecote, och jag tänker sitta ute till solnedgången. Det gäller att njuta medan sommaren är här!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.