Förmiddagsträning

Postat på

Efter en lugn fredagkväll och tio timmars sömn var jag laddad för ett pass i gymet i morse. Frukost i lugn och ro och sedan stack vi iväg innan lunch. Jag valde att köra bröst och armar medan sambon körde ben. Jag blir nästan dimmig i blicken nu av att se någon köra riktigt tunga knäböj, min kropp längtar efter att ta i på riktigt !

Fyra olika bröstövningar, mest för att få tiden att gå, det är egentligen fullt tillräckligt med tre, eller till och med två om du till exempel kör bänkpress och en kompletterande övning. Just nu kör jag ju så pass lugnt så att det mest handlar om blodcirkulation och att hålla igång kroppen, plus som sagt att få tiden att gå. Som jag skrivit tidigare så vägrar jag deppa ihop över att vi gått över tiden (tre dagar idag) utan jag kör på, tänker positivt och aktiverar mig så gott det går.

Lite armar och sedan 20 minuters promenad på bandet innan vi kände oss nöjda för idag. Nu ligger lunchen i magen och det är skidor på TV, så nu blir det soffan!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.