Focus and compromise

Postat på

Jag vet att jag sa att jag ska hålla mig till handståendeträning och stretch i tre veckor, men jag håller på bli lite galen. Jag behöver lyfta nånting tungt emellanåt, så jag har gjort en kompromiss med mig själv. Jag styrketränar lite i början av varje pass, sen kör jag bål och rörlighet resten. Det känns faktiskt mycket bättre och jag får ändå med betydligt mer stretch än jag brukar.

Igår körde jag ett ryggpass med fokus på skulderbladen. Fyra olika övningar som handlade om att placera skulderbladen rätt, stärka upp musklerna innanför skulderbladet och hitta stabiliteten, vilket jag saknar på vänster sida. Jag är så stel på den sidan så det faktiskt syns skillnad när jag sträcker upp armarna. Jag ska visa er nån dag.

Efter de övningarna ägnade jag en halvtimme åt bålstyrka och rörlighet, samt fyrkantsövningen mot en vägg. Igår gick den riktigt bra och ett par gånger stod jag kvar i flera sekunder. Skam den som ger sig! Jag ska träna för Stina igen på söndag och då tänker jag inte leverera en lika pinsam prestation som sist, det har jag gett mig f-n på.

Halsbandet på den svarta bandet fick jag av Coyntha och Magdalena efter första årets tjejmarathon. Annie fick ett likadant. Viktiga saker att minnas, if you can dream it you can achieve it.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.