Fashion blogger?

Postat på

Glad fredag mina vänner! Säger jag från Flygplatsen i Oslo, redo att snart boarda planet tillbaka till Stockholm! Så glad och tacksam för dagarna med min kille, varit så underbart att träffas! Nästa gång ses vi på Arlanda, om 2,5 vecka. Då ska vi nämligen åter på drömresan till Bali, kan inte beskriva så glad jag är för det! Bali är mitt hem, har aldrig känt mig så hemma som där (förutom i Spanien). Men mycket mer om det lite längre fram, ni ska självklart få följa med på resan!!

Men nu till dagens bilder, haha! Bjuder på några ”fasionbloggerbilder”, lite ovant för att vara mig, men ibland är det kul att vara lite kreativ utöver det ”vanliga” ( läs den sportiga sidan av mig). Måste säga att jag älskar skorna!

Jag bär väldigt sällan klackar, men dessa är jag helt förälskad i! Helt i min stil! När jag såg dom på Zara, haffade jag dom direkt – tittade inte ens på prislappen. Snygga, bekväma och kan stylas till så mycket!

Men hörrni, nu ska jag gå på planet! Möter upp mamma på Arlanda som flyger in från London och catchar upp med en natt på hotell och frukostmys imorgon på morgonen. Lite mamma-dottertid, mysigt! Önskar er en härlig sommarhelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.