Endorfinkalas!

Postat på

Och vilket pass det blev! Jag förstod redan innan att det skulle bli bra, men såhär galet tufft trodde jag nog inte att det skulle bli.

Jag hade lagt upp ett pass med fokus på överkropp första halvan och ben andra. Efter en uppvärmning bestående av svingar och enhandssvingar (för de som varit med några gånger innan) så körde vi först ett superset marklyft och squatlift, följt av ett triset med bicepscurl, kulpress och tricepspress bakom huvudet (skullcrushers med ett annat namn). Tre set på varje, och sen mådde i princip hela överkroppen som att den blivit överkörd.

Gick över på benen, upphopp följt av utfall samt utfall med rotation. Bra balansövning! Avslutade benen med raka marklyft på ett ben. Jag vet nog ingen övning som biter så bra i baksida lår, samtidigt som den kräver fullt fokus på balans, bålstyrka och aktiv baksida axel.

Avslutningsvis kombinerade vi två olika magövningar i tre set, innan vi alla föll ihop som små darrande asplöv.

Totalt endorfinkalas och jag fattar inte själv hur vi lyckades trötta ut oss så totalt på bara 30 minuter. Jag säger ju att kettlebells är en fantastiskt effektiv träningsform!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.