En solskenshistoria

Postat på

Medan jag kurerar mig här hemma så kan jag passa på att berätta om en av mina nyare klienter. Vi har hunnit jobba ihop i två månader och jo, det finns tävlingsplaner längre fram men vi stressar inte, vi satsar på kvalitet.

S har redan från början varit väldigt ambitiös och lyhörd, följt mina upplägg noggrant och kört hårt, varje pass! Uppläggen har naturligtvis varit anpassade för henne personligen och både kost och träningsmängd har anpassats efter dagsform, utgångsläge, vikt, längd och ett antal andra parametrar. Jag har fått hennes tillåtelse att dela med mig av några före och efterbilder. Det skiljer alltså två månader mellan dem. Ryggen är bredare, magen muskulösare och midjan smalare. Och detta är alltså inte under diet, utan vi är fortfarande i en uppbyggnadsperiod!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.