Do what you love, love what you do

Postat på

Hej på er! Jag gissar att det inte bara är här hos mig det har varit stekande sol idag? Gillar ni det eller lider ni? Själv älskar jag det hela tiden för utom när jag ska springa. Och speciellt när jag ska springa intervaller, som jag har gjort ikväll.

Jag har haft en ganska fullspäckad dag, med jobb av olika slag. Trots det så känns det som att jag har varit ledig. Hur kommer det sig?

Jag hade ett lunchmöte i 1,5 timme med en ny klient. Det borde ju vara jobb men inte kan det väl räknas som jobb att sitta och fika och prata träning?

Jag gick en promenad på 1,5 timme på eftermiddagen för att mäta upp de sträckor vi skulle springa på kvällens intervallpass. Det borde ju vara jobb men inte kan det väl räknas som jobb att ta en skogspromenad i solen?

Jag mötte upp min löpgrupp, sprang 8*400 meter med dem i stekande hetta i riktigt bra fart. Det borde verkligen vara jobb men inte kan det väl räknas som jobb att springa en timme ihop med härliga människor?

Jag åkte direkt från löpningen till gymet och körde en timmes uteträning med ett taggat gäng. Det borde också vara jobb men inte kan det väl räknas som jobb att skratta, svettas och kämpa ihop med folk som älskar träning precis lika mycket som en själv?

Ni vet ordspråket ”Gör det du älskar så behöver du aldrig jobba en dag i ditt liv”? Jag kan skriva under på det. Och jag önskar verkligen att fler skulle få känna detsamma inför sitt jobb.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.