Campet fullbokat

Postat på

Jag var försiktigt positiv när vi släppte anmälningarna till Hofsnäs sweat camp. Jag visste att vi har ett bra program och ett koncept som kommer att passa många så jag trodde att vi skulle fylla de 30 platser vi har på några veckor. Att det skulle bli fullt på lite drygt ett dygn hade jag inte kunnat drömma om!

Vi har ett tiotal på väntelista också så jag tror chansen för de som skriver upp sig nu att komma med är ganska liten men självklart är man fortfarande välkommen att maila om man vill köa.

För er som inte får en plats i mars kan jag redan nu lova att det kommer fler chanser i höst. Håll utkik här i bloggen!

Vi är fantastiskt tacksamma över att ha ett par riktigt bra samarbetspartners till campet. Förutom att vi får chansen att hålla till i vackra Hofsnäs vilket i sig är en perfekt miljö för den här typen av träning så kommer vi även att hålla till på mysiga och fina gymmet i Länghem. Där kommer deltagarna att bjudas på återhämtning efter träningen och även ha chansen att köpa bars och annat till bra priser.

På plats på campet står sportkost för återhämtningen. De kommer även att sponsra med priser till de hederspriser som delas ut sista dagen. Riktigt fina prylar!

Det kommer att bli en toppenhelg!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.