Bröstpass, stallbesök och bad

Postat på

Min söndag startade halvsex i morse med ett gympass efter bus fått sin första frukost. Hon är som hoberna i Sagan om ringen, first and second breakfast! Jag och sambon passar på att träna ihop nu när jag har mina föräldrar här och med allt vi vill hinna med på dagarna så är det bäst att få träningen gjord tidig. Dessutom visste vi att det skulle bli en varm dag och då är det skönt att slippa svettas på gymet.

Det var länge sen jag tränade bröst ihop med någon och jag passade på att lägga på lite extra i bänkpressen. Två åttor på 50 kg ganska enkelt var dagens bästa, dessutom klämde jag ett gäng chins, lite lutande pressar och dessutom tunga bicepscurl. Ett försök till huvudstående men det gick inget vidare, jag måste göra det varje dag för att underhålla känslan och nu var det en vecka sen sist. bakläxa på den!

Förutom träningen har jag hunnit med ett stallbesök och en ridtur för första gången sen jag sålde min häst för flera år sen, mysigt att känna hästlukt igen! Ett antal soltimmar på altanen samt ett badbesök på stranden här i närheten med dopp för alla i familjen, inklusive lilla bus. Hon var som tokig och skrattade och sprattlade!

Dagen avslutades med grillning hos svärföräldrarna och nu gör jag kväll med en härlig känsla i magen av att ha tagit vara på den här dagen på bästa sätt. Imorgon är en ny dag full av möjligheter!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.