Bonusträning

Postat på

Idag är det 8 dagar kvar till beräknad förlossning. Jag går inte in på mina tankar kring det där, som ni vet, men jag konstaterar att jag fortfarande orkar träna. Och ganska bra dessutom.

Förra veckan tränade jag fyra styrkepass och tre konditionspass på mellan 20 och 45 minuter. Jag kunde köra på bra på nästan alla pass och även om jag kör långt ifrån lika hårt nu som jag brukar så måste jag ändå konstatera att jag kan träna otroligt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig att kunna göra i vecka 39.

Precis som Carro skrev i en kommentar för någon dag sedan så är egentligen varje pass nu bonusträning. Jag måste inte. Man måste väl aldrig i och för sig, men jag skulle utan minsta lilla dåligt samvete kunna vila de sista två veckorna för att hinna ladda och förbereda mig. Jag känner dock att jag har nog mycket tid för det ändå, och det är så skönt att fortfarande få komma iväg en timme varje dag och röra på mig, fokusera på mig själv och lite grann glömma det faktum att jag är gravid. Missförstå mig rätt, det går ju aldrig att bortse från och jag vill givetvis inte glömma det, men det blir lite som att få egentid, som det så fint heter. Tid där jag är Tränande Madde, istället för Gravida Madde.

Jag gillar den känslan.

När jag ser den här bilden, som jag tog igår kväll på gymet, så blir jag stolt över mina starka armar och axlar. Jag tänker inte på magen speciellt mycket utan fokuserar på de delar som jag har jobbat hårt på i gymet. Jag tänker att jag behöver ge de där benen en rejäl omgång i vår för att de ska matcha överkroppen och att det ska bli roligt att få mejsla fram rutorna igen. Jag ser GymMadde!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.