Bilder att skryta med

Postat på

Teamet fotograferades för ca två månader sedan i Stockholm, och för en gångs skull så tog jag mod till mig och var med på bilderna. Jag tycker generellt att såna arrangemang är till för mina medlemmar och vill inte ta upp tid som skulle kunna användas till dem, men den här gången kände jag att det fanns utrymme för mig också.

Jag har ganska höga krav på mig själv och fann det därför svårt att välja ut bilder jag var nöjd med, men två bilder har jag hittills valt ut, som jag kan stå för.

Den här känns atletisk och stark, jag gillar att min rygg faktiskt ser ut sådär trots att min huvudträningsform numera är löpning…

Den här ska vi rama in hemma, älskar känslan i den! Ren och skär lycka!

Fotograf: Binniam Eskender

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.