Before and after- eller snarare under…

Postat på

Lite sådär emellanåt så delar jag med mig av mina klienters resultat här i bloggen. Jag tänker att det är roligt för er att få se vilka olika typer av människor jag jobbar med, allt från löpare till fitnesstävlande och oftast helt vanliga Svenssons. En del tror att det här med att ha en coach bara är något för de som har tävlingsplaner men jag tycker precis tvärtom. Är det nån som verkligen ska unna sig en coach så är det Svensson som vill ta bättre hand om sin hälsa.

Jag är väldigt stolt över alla mina klienter men kanske är jag lite extra stolt över de som får kämpa lite extra. De som har en pusslig vardag med mycket jobb där träning och kost inte har en självklar plats, de som har barn och familj att ta hand om eller de som kanske har en tuff historia att släpa på. Det är väl ingen som direkt får något serverat här i världen men en del får ändå slita ännu mer än andra.

Bilderna nedan visar A, en tjej jag har jobbat med sen i somras. Jag vill inte kalla det before and after för vi är inte klara ännu, men before and under kanske?

Kilomässigt skiljer det ca 5-6 kg men som hon själv säger, den största skillnaden är att hon mår så mycket bättre nu, med träning som en del av livet och mat som verkligen ger energi.

”Bland annat har jag fått mycket bättre kondition och orkar springa längre än jag någonsin gjort och tycker det är väldigt roligt. Jag har blivit starkare till följd av styrketräningen och märker till exempel att jag inte får ont i ryggen efter långa dagar på kontoret längre och att jag inte besväras av att bära runt på min fullproppade träningsväska överallt. Det som är mest fascinerande är att min magkatarr som jag haft sedan jag var 15 år har försvunnit nu när jag äter mer regelbundet under dagen och jag är på så mycket bättre humör. Jag sover bättre, jag orkar mer, jag är piggare i både kroppen och huvudet och det går helt enkelt åt rätt håll! Och sist men inte minst så sitter min bröllopsklänning som jag köpte i augusti lite löst nu fastän det egentligen var tanken att vi skulle sy ut den runt bysten då den var 6 cm för liten. Helt galet! ”

De två första bilderna är före, som ni ser.

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.