Axlar och spinning

Postat på

Kul att så många ville ta del av julklappskampanjerna i nyhetsbrevet! Hoppas ni alla kommer hitta något där som passar som julklappar till andra eller er själva.

Dagens pass blev ett kort styrkepass för axlar och lite mage följt av 45 minuter spinning. Egentligen borde jag nog ha vilat med tanke på all träning imorgon på The convention. Jag var dock ändå tvungen att köra min spinning så då kunde jag ju lika gärna gymma lite…eller nåt. Undanflykter, jag vet men jag älskar styrketräning för mycket. Vila blir det på söndag!

Hoppas ni får en jättemysig helg!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.