Articles about nutrition and fitness

Postat på

Sen ungefär ett halvår tillbaka så skriver jag med jämna mellanrum artiklar på gymets hemsida, alltså det gym där jag håller klasser och instruerar. Artiklarna handlar om kost, träning, stress, planering osv. Jag vill försöka angripa hälsoområdet från olika vinklar och ge alla medlemmarna på gymet kunskap och motivation att sköta sin kropp och hälsa.

Artiklarna ligger även öppna för andra via hemsidan. Om ni är nyfikna och vill läsa några längre texter av mig, kring min hälsofilosofi, så klickar ni er in här. Det går också bra att klicka på bilden nedan. Som vanligt så är det helt okej att diskutera ämnena med mig, jag tycker bara det är roligt även om inte alla tycker likadant!

Gravatar Image
Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.