PT-timme 1 med Stina

Postat på

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget. Jag vill berätta om hur fantastiskt roligt dagens träningspass med Stina var, hur jag fick kämpa och ta i för att hitta, samla och använda alla mina krafter, hur jag liksom blev medveten om var alla kroppsdelar sitter och hur de måste prata med varandra för att en så sjukt svår sak som att stå på händer ska vara möjligt.

Jag skulle också vilja berätta om hur Stina hittade svaret på varför min ena axel bråkar, jag inte når upp till örat med den överarmen och alltid får lite kramp i den sidan när jag tränar axlar. Att jag gått till både naprapat, kiropraktor och massör med min stela axel och ingen hittat det fel som Stina hittade på några minuter.

Dessutom skulle jag vilja berätta för er om alla inspirerande övningar vi gjorde, om hur stark jag är när jag hittar rätt kontakt med mina muskler men också om hur obeskrivligt stel jag är i något så trivialt som handlederna. Sjukt stel alltså. Och hur ont det gör att stretcha dem, de där sjukt stela handlederna.

Men jag tror att jag börjar med att berätta att mycket när det gäller att stå på händer sitter i huvudet, och att jag kommer ha brutal träningsvärk omkring mina skulderblad imorgon. Och i magen. Vet ni hur stark man måste vara i magen för att kunna stå på händer? Jättestark!

En av dagens riktiga utmaningar. Vid första försöket rullade jag av på en halv sekund, på slutet stod jag såhär stadigt. I dare you to try it!

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *