Mage, rumpa och lår i fokus

Postat på

Den här veckan kickar vi igång med lite nya gruppträningspass på gymet. Det är ju högsäsong nu och många vill komma igång med sin träning så det känns bra att kunna erbjuda fler alternativ för både de nya och de gamla kunderna.

Jag kommer förutom min vanliga intervallfys på måndagarna att instruera en MRL varje torsdag. Mage Rumpa Lår är ett pass som varvar konditionsträning på stepbräda (enkel koreografi) med styrketräningsövningar för just magen och de nedre delarna av kroppen. Jag har kört passet tidigare på olika gym i Göteborg och det brukar vara väldigt populärt. Extra roligt är det att premiären på torsdag redan är nästan fullbokad, så jag ser fram emot att få presentera det för medlemmarna!

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *