Legday och nya happenings på gymmet

Postat på

Torsdag redan och jag förstår inte var den här veckan har tagit vägen. Tiden rusar förbi och det ena roliga bara avlöser det andra! I helgen ser jag fram emot massor av tid med familjen eftersom jag var bortrest förra helgen men först ska jag bara gasa in i mål med denna veckan.

Idag har jag hunnit med lite pt-kunder på gymmet följt av ett jätteroligt möte med ägaren på samma gym. Jag har ju det problemet att det ibland finns lite för många idéer i mitt huvud samtidigt och det bubblar lätt över, men där jag jobbar nu har jag verkligen chansen att förverkliga många av dessa idéer och det gör mig så glad! Istället för att tycka att jag är galen så tycker han bara det är roligt att jag vill hitta på saker, så härligt! Har ni förresten sett att jag delar med mig av träningstips på hemsidan?

Vi spånade på temadagar och föreläsningar framöver för medlemmarna och dessutom hann vi spika ett helt nytt pass som kommer införas på schemat redan nästa vecka. Håll utkik, jag ska berätta mer här någon dag!

När vi var klara så körde jag ett rejält pass för benen. Två åttor på 80 kg i knäböj var nog pb tror jag och jag toppade det med utfall, hacklift, enbensgoodmornings, bollindrag och lite annat smått och gott. En styv timme tog det innan jag nöjd och glad staplade ner för trapporna. Tack kroppen, det gjorde vi bra!

Observera gärna färgmatchningen. Rosa och turkost är det som gäller!

Glad skit!

Välkommen till första dagen i ditt nya liv! Jag hjälper dig att ta bättre hand om dig själv, antingen du behöver hjälp med att komma igång med träning, se över dina matvanor eller kanske toppa formen inför en tävlingssatsning. Jag har gedigen utbildning och erfarenhet av träning och hälsa på såväl akademisk nivå som inom elitidrottsvärlden. Jag jobbar med löpare, fitnesstävlande och motionärer, oavsett tidigare träningserfarenhet. Jag har gedigen utbildning och lång erfarenhet av träning och hälsa. Låt mig hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *