Nedan hittar du de tjänster vi erbjuder. Kontakta oss gärna för mer information om de olika tjänsterna. Här hittar du referenser från tidigare kunder.

Givetvis har du en kostnadsfri konsultation inför din coachingperiod.

 

FÖRELÄSNINGAR

Jag bygger individuellt anpassade föreläsningar för ert företag eller er idrottsförening. Passar även träningsgrupper och kompisgäng. 

Maila för prisuppgift på info@fitnesscoachen.com

 

PERSONLIG TRÄNING

Boka online här. 

Personlig träning sker på något av de gym där vi har avtal. Där tränar du som kund med mig kostnadsfritt.

Vi har avtal med följande gym.

Dalshov– Dalstorp

Eminent hälsostudio– Göteborg

Lofsangruppens studio– Södermalm Stockholm

 

I PT-paketen ingår alltid:

– screening och personliga tester vid första träningstillfället.

– träningsupplägg som är personligt utformat för dig och dina behov.

– ett korrektivt program som fokuserar på att du ska bli av med eventuella obalanser och stelheter.

– hjälp med kostplanering för optimala resultat.

– mailsupport under hela samarbetstiden.

Löpcoaching

Ovanstående paket samt en löpanalys på Salming runlab ingår i varje paket på 10 h eller mer! Värde 1995 kr, info om analysen hittar du här. Priser på löpcoaching som nedan.

 

 Priser från 1 januari 2016

10 gg 900 kr/tillfälle (9000 kr)
20 gg 850 kr/tillfälle (17 000 kr)
30 gg 825 kr/tillfälle (24 750 kr)
40 gg 800 kr/tillfälle (32 000 kr)
50 gg 775 kr/tillfälle (38 750 kr)
60 gg 750 kr/tillfälle (45 000 kr)
70 gg 725 kr/tillfälle (50 750 kr)
80 gg 700 kr/tillfälle (56 000 kr)
90 gg 675 kr/tillfälle (60 750 kr)
100 gg 650 kr/tillfälle 65 000 kr)

Alla paket kan delbetalas på 3-6 månader vid behov. Köpta  timmar återbetalas ej. 

OBS! Från 1 april 2017 gäller swishbetalning på plats alternativt faktura med 10 dagars betalning (29 kr faktureringsavgift) på enskilda timmar. Paket går fortfarande att delbetala på faktura utan extra avgift. 

 

PERSONLIG TRÄNING- enstaka tillfällen 1 h 1000 kr

I dessa priser ingår inte det som ingår i ovanstående paket, endast träningen samt ett protokoll på det vi gått igenom under passet.

SCREENING- 1 h 1000 kr

Under en timme går vi igenom din kropp, del för del. Jag tittar på stabilitet i knä, höft, fotled, rygg och alla leder. Vi mäter rörligheten i säte, höfter, ben och tittar på funktionen i skulderbladen. Vi pratar om eventuella skador och smärtor och utöver resultatet av analysen får du med dig ett korrektivs program hem med övningar för att stärka det som är svagt och öka rörligheten där det behövs. Screening ingår alltid i PT-paketen från 10 h och uppåt men kan också köpas separat.

Boka online här. 

Avbokning av bokat pass ska ske 24 h innan, annars debiteras full taxa. 

 

PT online

-Träningsupplägg online, skräddarsytt upplägg för dina behov och önskemål, du får upplägg för 4 veckor i taget och har fri mailsupport (vardagar) under hela samarbetsperioden. Ditt upplägg utformas efter att v haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar sedan hänsyn till dina mål, ditt nuläge, skador, träningserfarenhet osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1000 kr/4 veckor

-Kostrådgivning online, ett skräddarsytt kostupplägg med en meny för 7 dagar med angivna mängder och tidpunkter samt uträkning av kalorier, mängd kolhydrater, protein och fett samt balansering av vitaminer och mineraler. Ditt upplägg utformas efter att vi haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar hänsyn till dina mål, din tidsplan, utgångsläge, allergier osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1500 kr/4 veckor

 

– Kost och träningsupplägg kombinerat, sk FULL SUPPORT. Ovanstående två alternativ kombineras. Minsta samarbetstid 3 månader.

2000 kr /4 veckor

 

 

PT på distans- idrottare, löpare mm

Om du bor längre ifrån mig och inte har möjlighet att träna varje vecka finns nu ett alternativ som ger dig adekvata formtester, träningsupplägg och mailkontakt under valfri period. Testerna utförs var åttonde vecka och utifrån dem sätts ett program samman med konditionsträningen, styrketräningen, rörlighetsträningen och kostplaneringen för de kommande 8 veckorna. Testerna tar ca 2 h totalt och utöver detta har du sedan obegränsat med kontakt via mail. Vi gör alltid en screening vid varje tillfälle samt adekvata styrke och kondtitionstester samt kalipermätning om det behövs.

2000 kr/tillfälle inkl mailsupport mellan tillfällena

 

Engångstjänster

Kostanalys 800 kr.Utifrån ett frågeformulär du fyller i får du med dig en meny för en bra matdag samt allmänna rekommendationer för hur du ska planera din kost utifrån dina mål.

Uppföljning på kostanalys 400 kr. En timmes möte med uppföljning på resultat samt riktlinjer inför framtiden. Ca 3-4 månader efter kostanalys.

Grundupplägg för dig som har tränat en längre tid, ett basupplägg för kost och träning som du följer under 2-3 månader innan det byts ut. 1500 kr

 

TRÄNING FÖR STÖRRE GRUPPER/FÖRETAG

Fysträning, löpning eller gym-beroende på antal och upplägg, maila för prisuppgift

 

 

 

27 comments

 1. Har du referenser som man kan höra med om de lyckats med din hjäp? Hade tänkt anlita Olga men blev avstängd då vi hade olika åsikter om bla löpning.

  1. Hej på dig!

   Under fliken som heter referenser kan du läsa om några av de jag jobbat med. Du är också hjärtligt välkommen att maila mig om du har några frågor om hur det fungerar och hur jag arbetar.

   mvh Madeleine

 2. Hej Madde!

  Måste säga (skriva) att jag tycker att du har billiga priser. Här i Östersund ligger en timmes PT-träning på drygt tusen kronor OM man köper 20 timmar! Hojta till om du har vägarna förbi Östersund, då ska jag boka MÅNGA timmar med dig!

  Mvh Linda.

  1. Jag ska absolut meddela om jag åker ditåt. Tack för din feedback!

 3. Hej!

  Jag undrar om det kommer att vara någon kettlebellkurs i Gbg i vår?

  Mvh Frida

  1. Jag hoppas på det, så länge jag ammar så är det dock svårt att lösa praktiskt men jag har det i bakhuvudet! 🙂

 4. Hej!

  Vad är skillnaden på kostrådgivning och kostanalys? Både resulterar ju i en kostplan.

  1. Kostrådgivning innehåller en hel veckomeny, med mat dag för dag, samt avstämning och kontakt via mail varje vecka. Kostanalys innehåller hur EN typisk matdag ska se ut, med lite olika alternativ till tex proteinkälla, och ingen veckovis uppföljning. Så det ena är mer detaljerat än det andra kan man säga.

   mvh Madde

 5. Hej!
  Jag är intresserad av att tävla lagom till Luciapokalen nästa år. Jag undrar hur dags man ska höra av sig om man är intresserad av att få hjälp av dig?

  1. Det beror lite på, behöver du även hjälp under uppbyggnad eller bara diet? Annars ca 6 månader.

 6. Hej.
  Är en tjej på 45år som tränar i regel 1 timme/dag.
  Är överviktig och så alltid varit sedan barnsben (100kg vid 13års ålder).
  Har alltid tränat och rört på mig en hel del dock har ryggen hindrat mig en del de sista åren vilket visade sig vara en kot glidning mellan 4 o 5 kotan så springa fungerar inte alls längre men det finns mycket annat jag kan göra istället. Går mycket på gruppträning i div olika former och spinning det är nog det skon sammaste jag kan göra. Vill nu få hjälp att gå ner ca 12-15kg, väger idag ca 83kg. Behöver coachning för att lyckats annars äter jag ganska så nyttigt redan men tyvärr alldeles för stora portioner.
  Bor i Herrljunga.
  Vad tycker du vore lämpligt för mig att köra?
  Mvh
  Anette

  1. Hej!
   Jag tror att du ska börja med kostupplägg, det är alltid viktigast att få koll på kosten vid en viktnedgång. Träningen verkar du sköta ganska bra redan. Så kan man ge det ett par månader och isf gå in och peta i den i ett senare skede.

   mvh

 7. Hej kör du poseringsträning i bf? Och när kan du isf ? Tänkte isf så snart som möjligt.. skriv gärna ett mail angående tider och priser 🙂

 8. Vad kostar ett löpträningsupplägg? 🙂

  1. Det går under pt online så 1000 kr/ månad.

 9. Hej,
  Jag är en tjej på 21 år och är intresserad i en kostanalys eller nånting!
  Jag tävlar inte i Bikini Fitness eller nånstans för att jag ska tävla i styrkelyfting, men jag vill ändå ha en fin kropp med lite mer deff.
  Jag tränar 5 ggr/veckan styrketräning och varje dagar cardio. Dessutom har jag en sköldkörtelunderfunktion och darför har jag det svårare att deffa!

  Ha en bra vecka,
  Evamaria

  1. Hej!
   Du får gärna maila mig så berättar jag mer om hur jag jobbar.

   mvh

Leave a Reply