Nedan listas de föreläsningar, kurser och träningsläger som Fitnesscoachen arrangerar.
Bokning och mer info fås via mail på info@fitnesscoachen.com

 

Vill du boka ett event eller en föreläsning på din arbetsplats eller i ditt kompisgäng, tveka inte att höra av dig!

 


 

Höstens bootcamp online

Gunshow– armträning för att starka och snygga armar v 34-37. Du behöver ett längre gummiband samt en matta.

Hemmaträning– styrka och kondition för dig som inte kan/vill gå till gymmet v 39-42. Du behöver miniband i olika motstånd samt en boll.

Heartbeat- pulsträning utan vare sig cykel, roddmaskin eller ett enda löpsteg! V 44-47. Du behöver ett hopprep och en klocka som visar tiden tydligt.

 

Ett bootcamp fungerar såhär.
4 veckors träning
Du tränar 3 ggr/vecka, passen tar 15-20 min/gång
Du får filmade övningar varje vecka, 3 övningar/vecka
Du får tillgång till filmerna via en stängd fb-grupp eller via mail. I fb-gruppen kan du också ställa alla dina frågor fritt under hela perioden till mig
Du kan träna alla pass hemma, i vissa bootcamps behövs enklare utrustning som tex ett gummiband, då anges det nedan. I övrigt behöver du endast koppsvikten och sånt som finns hemma tex en stol/soffkant.
Ett bootcamp kostar 250 kr och faktureras i samband med anmälan. Det går även bra att betala med swish.  Anmälan görs till info@fitnesscoachen.com, senast fredagen innan periodens start. Anmälan är bindande.

 


 

Fitnesscoachens SPA och wellness weekend

26-27 augusti

Sankt Jörgen SPA Göteborg

Kom och träna med hela teamet, mingla, ät gott och mys i SPAet. En oförglömlig helg med både svett, skratt och massa lyx!

 

Lördag

9.00 Välkomna! Kaffe och snacks för att ladda för en fullspäckad dag, information om dagen, presentation av ledarna

9.30- 12.15 Gruppen delas i 3 och rullar på följande pass:

– Workshop knäböj och marklyft 45 min- David guidar er genom tekniken för säkra och effektiva baslyft i gymmet. Passar såväl nybörjare som inbiten gymråtta. Inga förkunskaper krävs.

– Löpteknik 45 min- Madde inspirerar till lättare och roligare löpning genom en stark och effektiv teknik som håller er skadefria och hjälper er att springa snabbare! Utomhus så kläder efter väder (men vi har som vanligt beställt sol!)

– Rörlighet 45 min- Samantha pratar rörlighet, syfte och utförande samt delar med sig av sina allra bästa övningar för stela kontorsråttor och facebooksurfare, mycket fokus på höft, säte och bröstrygg, detta kommer ni att älska!

12.15 Lunchbuffé i Sankt Jörgens fantastiska raw food-restaurang, allt glutenfritt, raw och späckat med näring!

13.30 Föreläsning mål och motivation- hur sätter man bra mål? Hur hittar man motivationen? Och framförallt, hur gör man för att bibehålla den? En personlig föreläsning om drömmar och mål, och att bli sitt allra bästa jag. Madeleine håller denna.

14.45-15.45 Core, gemensamt pass där David och Samantha guidar. Härifrån går ni med en ökad förståelse för bålens olika muskler, hur vi aktiverar dem och varför samt en övningsbank för effektiv och säker bålträning. Och kanske med lite lite träningsvärk…

16.00 SPA-tid, incheckning på rummen, relax

19.00 Middag 2-rätters på Inez och Hans, mat i världsklass efter en lång och svettig dag, vi bjuder på ett glas bubbel eller alkoholfritt och minglar sen hela kvällen med vårt härliga gäng! Vinpaket går att köpa till.

 

Söndag

7.00 Kaffe, snacks för den som behöver ladda innan morgonpasset

7.30 Morgonjogg/powerwalk 3 grupper med olika tempon, alla hänger med i den grupp som passar dagsform och energinivå bäst!

8.30-9.30 Frukostbuffé och uppladdning för dagens träning, Sankt Jörgen har fantastisk frukost med ett stort utbud av närproducerat och ekologiskt!

9.30-11.15 2 pass av nedanstående:

– Hinderbana 45 min- David leder er genom ett pass på Sankt Jörgens roliga hinderbana, här lär ni er tekniken för att kunna övervinna alla hinder, ni lär er teamwork och får också chansen att testa en helt annan typ av fysträning, med kroppen som viktigaste redskap. Vi lovar skratt, gemenskap och kanske några blåsor i händerna!

– Workshop kettlebells 45 min- Att träna med kettlebells är både allsidigt och kul. Du får styrka, kondition, balans och rörlighet, allt i ett! Med Samantha som ledare kan du räkna med säker och effektiv träning och många nya uppslag till både hemmaträning och gym.

– Booty call 45 min- Maddes besatthet vid rumpor och rumpaktivering har här kokats ner till en svidande och utmanande klass med både teori och massa praktik. Lär dig varför och hur du ska aktivera den där kära sittkudden och utmana dig med rumpövningar utöver det vanliga. Favoriter blandas med helt nya kombinationer!

11.30 Lunch

12.30- 13.30 Föreläsning- utmattningsdepression och träning, Madeleine berättar om sin utmattningsdepression och hur hon blev frisk genom hårt och målmedvetet arbete men också genom att ta hjälp av sin träning

13.30 Det sista av förmiddagens 3 pass dvs booty call, hinderbana eller kettlebells beroende på grupptillhörighet.

14.30 BRUNCH, spa-tid, avslutning

 

Datum 26-27 augusti

Plats Sankt Jörgen resort Göteborg

Kostnad 2995 kr/person för del i dubbelrum, enkelrum går att boka till för 2140 kr. Extra natt fre-lör går att boka för 1400 kr/person i dubbelrum.

I priset ingår

8 träningspass

2 föreläsningar

2 lunchbuffé

1 middag

1 frukostbuffé

1 övernattning i dubbelrum

Alla mellanmål

1 brunch

Tillgång till spa lördag och söndag

 

Anmälan till info@fitnesscoachen.com, max 40 deltagare, vi delar er i tre grupper, 10-15 deltagare/coach.

Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder. För att bekräfta anmälan, swisha anmälningskostnaden (2995 kr) till 123 521 91 83 eller skriv FAKTURA i ditt anmälningsmail så har du 30 dagar på dig med betalningen. Fakturaavgift på 29 kr tillkommer då. 


Höstens workshops

Kommer snart

 


 

Running Halmstad- löparhelg för dig som älskar att springa! 2 PLATSER KVAR

Löparhelg med extra allt, boende på vackra Tylöbäck på Tylösand, löpning längs Prins Bertils stig, teknik, styrka och rörlighet för löpare. En superhelg!

Lördag

8.30 Välkomna, incheckning

9.00 Teknikpass, löpskolning och löpteknik från grunden, detta passar även dig som sprungit lite längre men vill förbättra din löpteknik. Samantha håller passet

10.30 Mellanmål, ingår

11.00 Styrketräning för löpare, ett styrkepass med fokus på ben, säte, bål och rygg som hjälper dig springa snabbare, snyggare och mer skadefritt. Madde håller passet

12.30 Lunch, ingår

13.30 Föreläsning- att springa för njutning, glädje och livskvalitet! Samantha och Madde föreläser om löpning som mindfulness, njutning och avkoppling istället för prestation, tider och distanskrav.

15.00 Långpass 15-20 km, vi delar oss i två grupper för olika nivåer, alla kan hänga med!

Dusch, ombyte, mingel

18.00 Middag, ingår

 

Söndag

7.30 Morgonjogg 5-8 km, två grupper med olika tempon

8.30 Frukostbuffé, ingår samt tid för dusch

10.00 Rörlighetsträning för löpare, effektiva stretch och rörlighetsövningar för stela löparkroppar, ett nyttigt pass att ta med hem och använda sig av ofta! Samantha håller i passet

11.30 Lunch, ingår

12.30 Föreläsning träningsplanering, hur planerar man bäst sin träning för att få resultat, tillräcklig återhämtning och skapa både utveckling och allsidighet i kroppen? Madde håller föreläsningen

14.00 Intervaller på löparbana, testa att springa på en riktig tartanbana! Löpkänsla, gemenskap och svett utlovas! Madde och Samantha håller passet

15.00 Avslutning

 

Förkunskaper- för att kunna delta bör du klara att springa 8-10 km i lugnt tempo veckorna innan träningshelgen, då kommer du att kunna hänga med på alla pass. Vi håller tempon som passar alla men det är ändå bra att ha lite längre distanser i benen inför långpasset.

Datum 30 sept- 1 okt

Plats Tylöhus, Halmstad

Kostnad 1995 kr inkl 2 luncher, 1 frukostbuffé, 1 middag, mellanmål, boende och alla träningspass samt föreläsningar.

Anmälan till info@fitnesscoachen.com, anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder. Max 30 deltagare.

 


 

Move and relax- helgen för dig som vill komma ner i varv FULLBOKAT! 

Lördag

8.30 Välkomna!

9.00 Rörlighetspass, FLOW. Ett mjukt och skönt pass som hjälper dig att komma ner i varv, landa och ta in helgen. Stretch, andning och mindfulness i fokus.

 

10.00 Mellanmål

 

10.30 Stavgång/promenad/löpning, här väljer du nivå utifrån dagsform men alla passen är lugna, löppasset anpassas efter deltagarna och vi håller ett behagligt tempo, syftet är att få värme och cirkulation i kroppen men inte att pressa oss och prestera.

12.00 Lunch, tid för reflektion

 

13.30 Föreläsning- stress, utmattning, stresshantering, Madeleine berättar om hur hon gjorde för att hantera sin utmattning och bli frisk

 

15.00 Mellanmål

 

15.30 Meditationspass, fokus på andning, kroppskontroll, balans

 

16.30-18.00 Tid för reflektion, tid för mobiltelefon vid behov (i övrigt har vi mobilfritt hela dagen)

 

18.00 Middag

 

Söndag

8.00 FLOW- vakna, stretcha, kom till liv efter en skön natts sömn

9.00 Frukostbuffé

10.30 Corepass med fokus på styrka och stabilitet samt balans

11.30 Lunch och tid för reflektion, telefontid om du behöver det

13.00 Stavgång/promenad/lätt jogg

14.30 Styrkepass med kroppen som enda redskap, fokus på styrka, stabilitet, rörlighet med funktionella rörelser som stärker mage, rygg, ben och axlar, detta pass sker utomhus

15.30 Avslutning

 

Datum 14-15 oktober

Plats Huskvarna hotell och vandrarhem, http://hhv.se, ett magiskt vackert ställe!

Kostnad 2495 kr inkl 7 träningspass, föreläsning, boende, mat samt yogamatta att ta med hem

Anmälan till info@fitnesscoachen.com, anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder.

 


FITNESSCOACHENS LÖPARSKOLA

 

Nu är alla dagar och tider klara för hösten. Följande orter kommer att erbjuda löpträning i grupp för nybörjare eller mer erfarna.
Nivå 1 passar dig som är ny som löpare, nivå 2 passar dig som är mer van löpare och i dagsläget klarar att springa en mil.

 

Kursen pågår 10 veckor á 1 h/vecka, kostnad 995 kr inkl vattenflaska och träningshäfte med alla terminens övningar.

Start vecka 34, från den 21 augusti

 

Malmö Bulltofta torsdag kl 18 (nivå 1) och kl 19 (nivå 2)

Nittorp tisdagar kl 18.30 (nivå 1) och kl 19.30 (nivå 2)

Göteborg Näsetbadet Mån 18.00 (nivå 1) och 19.00 (nivå 2)

Göteborg Partille ons 18.00 (nivå 1)

Borås nivå 1 torsdagar kl 18.00