Frågestund

EDIT:Ni hittar alla frågor med svar i min nya blogg, klicka in här:

https://lifeatcore.com

 

 

 

Jag har fått in önskemål om att hålla en frågestund i mina sociala kanaler, och självklart ska jag göra det! Jag älskar när ni frågar saker och delar gärna med mig av min kunskap och erfarenhet inom träning, kost och att hitta det mentala välmåendet och en meningsfull vardag. Ställ era frågor som en kommentar nedan så besvara jag dem alla efter helgen!

Share:

4 comments

  1. Hej hej! Åh vad roligt med frågestund . Tycker det är så härligt att följa dig på dina sociala medier och din hemsida är så bra! Nu till mina frågor jag vill löpträna 3 ggr i veckan och köra styrketräning 2 ggr syftet med det är att gå ner i vikt och känna mig i bra form. Hur lägger jag upp det alltså löptränar jag distans korta intervaller eller hur gör jag? Sen med styrketräningen tycker jag ofta att man har för många övningar så då tröttnar jag. Vad eller hur många rekommendera du ? Tusen tack för att du är så generös och så härlig:) kram

  2. Hur får man en kontinuitet i sin träning? Jag är en extrem periodare när det kommer till träning & jag vill få ett bättre flyt i det hela… men jag har svårt att hitta motivationen till det!

  3. Hej, jag är gravid i 21:e veckan och har alltid tränat. Börjar få svårt att springa. Har du några bra övningar eller alternativ till löpning under resten av graviditeten?

  4. Hej.
    Jag vill veta mer om utbildning. Var och hur gör jag för att utbilda mig så jag kan lära andra om träning under och efter graviditet och även inom löpning? Har ett stort intresse och min dröm är att få arbeta med träning, kost, hälsa och välmående. Du är en stor förebild och inspirationskälla. Tycker att det på min ort verkar fattas en del kunskap och att det ofta riktar in sig mycket på specialdieter som helt utesluter saker och att många kvinnor behöver mer hjälp under och efter sin graviditet. Tack

Leave a Reply