Bootcamp online hemmaträning

Hemmaträning kan vara precis lika effektivt som att träna på gym eller nån annanstans, det handlar bara om att veta vad man ska göra. Jag har många klienter som endast kan/vill träna hemma av olika orsaker, tidsbrist, ekonomi, föräldraledig utan möjlighet att lämna barnen osv. Så länge du har en liten yta att hålla till på så funkar det! På bilderna ser ni tre effektiva övningar att göra hemma som kräver noll utrustning, har du tillgång till ett gummiband, en boll och kanske ett par hantlar så är du i princip obegränsad.

 

Vecka 39 kör vi igång höstens bootcamp online med fokus på just hemmaträning. Under 4 veckor får du filmade övningar, 3/vecka, som du tränar hemma precis när det passar dig. Du behöver endast en pilatesboll samt miniband i olika tjocklekar för att kunna delta. Ni hittar boll här och miniband här.

 

Det kostar 250 kr och ni anmäler er genom att maila mig på info@fitnesscoachen.com

 

Jag hoppas ni hänger med!

 

Share:

Leave a Reply