Kostutmaningen 2017- höstupplagan

Aldrig har jag väl varit med om att en tjänst jag har erbjudit har blivit så populär och efterfrågad som vårens kostutmaning! På någon vecka blev ni 100 deltagare som ville inspireras till att ta tag i er kost på allvar och skapa en hållbar förändring. Tillsammans jobbade ni målmedvetet, peppade varandra på sociala medier och skapade otroligt stora förbättringar i er hälsa och ert sätt att hantera er vardagliga kost. Det var fantastiskt att få följa!
Jag har fått många frågor om ifall det kommer en höstupplaga också. Jag hade inte tänkt egentligen men när efterfrågan blev så enorm så ska jag såklart inte göra er besvikna. Självklart ska vi köra igen!
Period- vecka 35-38 dvs 4 sept- 1 oktober
Nytt för hösten– två veckors meny med olika mat istället för bara en vecka. Du upprepar upplägget två varv dvs totalt 4 veckor, två måndagar blir det samma mat, två tisdagar osv på fyra veckor. Du får hela ditt upplägg vid starten och givetvis tar jag hänsyn till allergier och andra speciella behov.
I upplägget ingår
4 veckors kost (2 veckors meny som sedan upprepas)
Mailsupport där du lämnar en rapport varje helg och får feedback under måndagen
Samtliga deltagare får dessutom rabatt på min kokbok Fitnesscoachens funktionella och kan köpa den för endast 150 kr, ord pris 179 kr. Boken är fullspäckad med snabba och nyttiga vardagsrecept, de flesta av dem tar max 20 minuter att tillaga. Kod för bokning i webshopen anhålles i samband med din anmälan.
Läs allt om boken här: LÄNK
Jag förbehåller mig rätten att tacka nej till ansökningar som inte går i linje med mina värderingar tex extrema dietönskemål eller normalviktiga som önskar gå ner i vikt till en orimlig nivå.
För att ansöka- maila info@fitnesscoachen.com. Berätta om dig själv, ålder, längd, vikt samt dina mål. Ange om du önskar delta i VIKTNEDGÅNG, PRESTATION eller SUNDARE VARDAG.
VIKTNEDGÅNG- för dig som vill minska i vikt på ett hållbart och hälsosamt sätt
PRESTATION- för dig som tränar hårt och vill förbättra din prestationsförmåga genom att optimera din kost
SUNDARE VARDAG- för dig som har en aktiv vardag, är nöjd med din vikt men önskar skapa bättre kostvanor i form av bra rutiner, bättre råvaror och lära dig mer om en hållbar kost som hjälper dig att må bra från insidan och ut.
MAX 100 deltagare, först till kvarn!
Kostnad 795 kr, faktureras i samband med anmälan. Anmälan är bindande.
Share:

2 comments

 1. hej
  Jag vill gärna vara med i kostutmaningen i höst.

  Jag är en tjej som älskar att röra på mig, tränar regelbundet. Trots detta så har jag senaste året lagt på mig 5-6 kg som jag skulle vilja bli av med. Jag äter sunt och lagar all mat fr grunden, odlar egna grönsaker men äter lite för stora portioner och småäter mellan måltider. Kolhydrater är min last. Äter gärna mat med vego-tänk men är allätare. Inga allergier men har svårt för trenden kvarg.
  Nu vill jag ha en spark i baken och komma igång med först viktnedgång (vägrar köpa större kläder) och sen fortsatt bra kosthållning.
  Tränar minst 5 pass/v. Cykel, löpning och styrketräning mestadels.
  Ålder: 52
  Längd: 171 cm
  Vikt: 77 kg
  Målvikt: 70-72 kg

  Hälsningar
  Jeanette

 2. Har idag en vikt på ca 105 kg. Målvakt 75 kg. Längd ca 173 cm. Viktöknkngen kom i samband med en strumabehandling, då jag fått för mycket jod. Detta skedde för 17årsedan och efter det har en successiv viktökning skett. Nu är måttet rågat. Något måste ske. Fick tips ang detta av vår dotter. Svärsonen testat med mycket bra resultat.

Leave a Reply