PT online

I höst erbjuder jag återigen PT online efter att inte ha tagit in några nya klienter där på väldigt länge. Jag har ett tiotal platser för dig som vill satsa på din träning eller kost, eller få hjälp med båda två.

Upplägget ser ut såhär.

 

PT online

-Träningsupplägg online, skräddarsytt upplägg för dina behov och önskemål, du får upplägg för 4 veckor i taget och har fri mailsupport (vardagar) under hela samarbetsperioden. Ditt upplägg utformas efter att v haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar sedan hänsyn till dina mål, ditt nuläge, skador, träningserfarenhet osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1000 kr/4 veckor

-Kostrådgivning online, ett skräddarsytt kostupplägg med en meny för 7 dagar med angivna mängder och tidpunkter samt uträkning av kalorier, mängd kolhydrater, protein och fett samt balansering av vitaminer och mineraler. Ditt upplägg utformas efter att vi haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar hänsyn till dina mål, din tidsplan, utgångsläge, allergier osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1500 kr/4 veckor

 

– Kost och träningsupplägg kombinerat, sk FULL SUPPORT. Ovanstående två alternativ kombineras. Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis

2000 kr /4 veckor

 

För att ansöka om en av platserna mailar du mig på info@fitnesscoachen.com och berättar om dig själv och vad du vill ha hjälp med. Jag återkommer så snart jag kan med mer info och besked om du får en plats!

 

Varmt välkomna!

Share:

Leave a Reply