Fitnesscoachens löparskola höst 2017- ledarna

Nu är anmälan öppen för hösten löpgrupper, precis som i vår så erbjuder vi två nivåer, nivå 1 för nybörjare och nivå 2 för mer vana löpare. För er som är nyfikna på löparskolan så finns all info om ni klickar här. Ledarna för hösten ser ni nedan. Varmt välkomna!

 

Pernille Lundahl Scharff- Malmö nivå 1 och 2

Jag började springa i samband med utbrändhet för 5 år sedan och tog mig “från utbränd till ultra” – från att knappt ta mig runt 5 km till att springa Tjejmarathon 2014. Jag insåg att jag brinner för att hjälpa andra må bättre och bli starkare, så jag utbildade mig till PT och började jobba med löpcoaching. Med mig som coach får du en coach som har lärt sig älska löpning lite senare än de flesta och förstår de utmaningar som det för med sig. Jag vet att alla kan lära sig springa bättre och har en bra blick för små justeringar som gör stor skillnad för tekniken. Vi ses i löpspåret!

 

Rosmari Segerqvist- Göteborg Näsetbadet nivå 1 och 2 

Löpning för mig är frihet, glädje och passion.Utforska världen med ett par joggingskor i bagaget .
Erfarenhet som idrottslärare, fotbollcoach, gyminstruktör ,deltagit i löpgrupper och med många lopp under åren i olika distanser.
Med mig som ledare kan ni räkna med förbättrad löpteknik, peppning och massor av träningsglädje.

Välkomna!

Samantha Fernandez- Nittorp nivå 1 och 2

Löpning för mig är så mycket mer än en fantastisk träningsform som alla kan vara med på.

Det är min meditation och mitt sätt att möta nya miljöer.
Med flera halvmaraton, maraton och ultramaraton i bagaget får du en löpcoach som älskar allt vad löpning innebär.
Löpcoaching för mig är att hitta tekniken som gör att du får rätt känsla när du springer och inte bara att jaga tider.
Häng med!
Anneli Thoren- Borås nivå 1 och 2 (en gemensam grupp)

Jag heter Anneli är personlig tränare och löpcoach. Just löpningen ligger mig lite extra varmt om hjärtat och jag springer själv en hel del, bl a har jag gjort ett par ultralopp de sista åren. Jag hoppas på att kunna förmedla mycket löpglädje till er på mina pass. Känn er varmt välkomna!

Marie Persson, Kåsjön nivå 1 och 2 (gemensam grupp)

Jag kommer från Tyskland, där jag växte upp med en idrottsplats runt hörnet där jag har tränat mer eller mindre hela mitt liv. Jag passade på att testa på många olika idrotter under barndomen som friidrott, volleyboll, tennis och maraton på inlines för att nämna några.

Löpning är ett så underbart träningssätt som man kan utföra när och var som helst. Att springa i skogarna och njuta av naturen är helt underbart.
Att börja med styrketräning var det bästa jag gjorde. Mitt dåvarande jobb krävde tunga lyft och jag behövde stärka upp ryggen, men även i vardagen tjänade jag mycket på det och spänningshuvudvärken försvann. Jag kompletterade min utrustning med en TRX som följer med mig i resväskan till hotellrummet, eller ute i naturen för att rensa skallen då naturen ger så mycket energi!

Share:

Leave a Reply