Nu söker vi fler löpcoacher igen!

Fitnesscoachens löparskola växer och vi söker fler ledare. Inför hösten letar vi ledare på följande orter.

Halmstad

Varberg

Falkenberg
Helsingborg
Lysekil
Strömstad
Trollhättan
Uddevalla

Som ledare på Fitnesscoachens löparskola brinner du för löpning och att förmedla löparglädje. Du älskar att jobba med människor och har ett genuint intresse av att lära dig mer och utvecklas i din instruktörsroll. I grunden har du en löpcoachutbildnig eller liknande men du får även internutbildning hos oss. Löparskolan ligger över 10 veckor och följer en fast kursplan där alla grupper över hela landet gör samma sak varje vecka. Planerad start i slutet av augusti.

Ansökan skickar du till info@fitnesscoachen.com senast den 6 juni, vi återkommer med svar till alla oavsett beslut.

 

Välkommen med din ansökan!

Share:

1 comment

  1. Hej hej, om ni nån gång söker två glada, inspirerande löpare till Kolmården /Norrköping så är vi intresserade. Ingen löputbildning ännu dock men jag planerat för det inom en snar framtid. Men vi älskar att springa,backträning, intervaller,
    lopp, trail, på asfalt, marathon eller fem kilometer, Allt är lika kul.
    Det vore sååå kul att på riktigt få hjälpa andra att komma igång med sin löpträning

Leave a Reply