Sommarträning 2017

Sommaren närmar sig och med den en efterlängtad semester. Oftast har vi mer tid än vanligt att träna, men ändå blir träningen ofta lidande. Vi reser, vill vara utomhus, har inte varken lust eller möjlighet att vara inne på gymmet, eller behöver helt enkelt variation i vår träning. Vi har skapat SOMMARTRÄNING 2017, ett koncept med effektiva och roliga träningspass som passar perfekt för dina semesterveckor!

Du får
Filmer med 12 helt olika träningspass, blandat mellan överkropp, underkropp och helkroppspass. Du väljer om du vill träna ute, på gym eller både och, passen blandas då utifrån dina önskemål. Alla pass innehåller också en avslutande del med antingen rörlighet eller bålträning. Passen beräknas ta 45-60 minuter.

Du tränar 3 ggr/veckan i 4 veckor dvs går precis runt på dina 12 pass under semestern, men har förstås kvar passen efteråt för att kunna köra dem igen när du får lust!

Du påbörjar själv dina 4 veckor när det passar dig, lämpligen när din semester börjar. Filmerna skickas ut från den 16-30 juni, alla ni som bokar innan den 16e får dem då, ni som bokar efter den 16e får dem den dag ni beställer, dock är sista anmälningsdag senast den 30 juni.

Kostnad ENDAST 1000 kr, faktureras i samband med bokning. I samband med utskick av dina övningar har du möjlighet att återkomma med frågor och funderingar kring passen, dock endast fram till den 30 juni, därefter är jag på semester.

Boka SOMMARTRÄNING 2017 såhär
Maila info@fitnesscoachen.com
Ange om du vill träna ute eller på gym, eller blandat.

Jag återkommer med en bekräftelse inom 24 timmar, vardagar.

Varmt välkomna till en aktiv semester!

Share:

Leave a Reply